Over ons

contact: info@mondaylady.nl

Anna B.Kramer                                                                                  Zang

Anna B.Kramer is Zürich geboren en studeerde eerst Toneel bij Roy Bosier Stephan Teuwissen en Paul Lohr van de Toneelacademie in Zürich. Daarna deed zij nog de klankgeoriënteerde zangopleiding aan het Lichtenbergse Institut in Duitsland. Sindsdien is regelmatig voor bijscholing in Lichtenberg, en bezoekt verder ook workshops van Andrew Morish en Fons van Tienen.

Zij werkte als actrice en zangeres in verschillende theaterproducties mee o.a. aan de Stadsschouwburg in Zürich onder de leiding van A. Benning, David Mouchtar Samurai en Thomas Koerfer. Zij was te zien bij het Theater Kt. Zürich  en bij de Expo 2002 in Biel.Aan de Stadsschouwburg in München mocht zij samen met Roy Bosier een Tango ensceneren voor Don Juan en Faust onder de leiding van A.Weber.

Verder heeft zij gewerkt met Stephan Teuwissen, Nicole Schwyzer Tom Tafel

In Nederland heeft zij projecten gedaan met David Weber Krebs, Liesbeth Groot Nibbelink, Thomas Johannsen en Carola Baertschiger, Jetse Batelaan en Irene Schaltegger.

 

 

Florian Richter                                                                                 Guitar, Percussion, Electronics

Florian Richter is sinds 20 jaar als musicus en componist betrokken bij muziek, dans en theaterproducties in het binnen en buitenland.

 

Gastmuzikanten: 

Praful                                            Flute, Sax                                      (http://www.prafulmusic.com/)

Barbara Erdner                              Viool